Jídelní lístek
Speciality z hovězí roštěné
200 g | Mexická směs s červenými fazolkami a kukuřicí | 219 Kč |
200 g | Pikantní námořnická směs s čili a paprikou | 219 Kč |
200 g | Roštěná se sázeným vejcem | 219 Kč |
200 g | Filety z roštěné se žampiónovým přelivem | 235 Kč |

Speciality z pravé svíčkové
250 g | Biftek na anglických fazolkách | 445 Kč |
200 g | Míchaný tatarský biftek s topinkami (pokrm není tepelně upraven) | 385 Kč |
250 g | Beafsteak s vejcem a šunkou | 435 Kč |
250 g | Beafsteak na zeleném pepři | 440 Kč |
250 g | Biftek s brusinkovou omáčkou | 445 Kč |

Speciality ze pštrosího masa
150 g | Medailonky na grilovacím koření a vídeňskou cibulkou | 269 Kč |
150 g | Pštrosí steak s pepřovým přelivem a brokolicí | 265 Kč |
300 g | Špagety s pštrosím masem, čili a červeným pestem a parmazánem | 199 Kč |
150 g | Pštrosí medailonky se žampionovým přelivem obložený zeleninou | 279 Kč |
150 g | Plněné pštrosí roládičky se švestkovou omáčkou | 296 Kč |
