Menu Menu

Celebration menu

č. 1
  • Lechovický sekt s jahodou
  • Závitky z rostbífu plněné bramborovým salátem zdobené křepelčím vejcem
  • Jemný kuřecí vývar s mandlovými noky, jarní zeleninou a domácími nudlemi
  • Špalíčky z kuřecích prsou rolované se šunkou a nivou, obložené čerstvou zeleninou, se šunkovou rýží a válečkami z bramborové kaše
č. 2
  • Cinzano bianco s cukrovou krustou
  • Šunkové závitky s křenovou šlehačkou
  • Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
  • Hovězí svíčková na smetaně s houskovými knedlíky a brusinkovým terčem a šlehačkou
č. 3
  • Portské Royalooporto towny
  • Kuřecí koktejl s ananasem a toastem
  • Jemný kuřecí bujon s jarní zeleninou a domácími nudlemi
  • Telecí filet v zeleninovém juice, obložený dušenou zeleninou s petrželovými brambory
č. 4
  • Martini bianco s citronem na ledu
  • Rostbífová rolka s francouzským salátem zdobená zeleninou
  • Kuřecí vývar s křepelčími vejci, mandlovými noky s růžičkami květáku a brokolice a plátky mladé karotky
  • Mixed gril z vepřové panenské, kuřecího file a svíčkové, obložené zeleninou,jemné cibulové brambory, mexické kořeněné brambory
č. 5
  • Campari s pomerančovým džusem zdobené plátky pomeranče
  • Šunkový koktejl s broskví a toastem
  • Hovězí vývar s masovou rolkou a zeleninou Julien
  • Krůtí prsa se sýrovou omáčkou, obložené zeleninou, šunková rýže a bramborové hranolky
č. 6
  • Tramín červený polosuchý
  • Šunkové kornoutky plněné krémovým žervé na zeleném salátu s banketkami
  • Žampionový krém s toastem
  • Biftek s vejcem obložený čerstvou zeleninou s hranolkami
č. 7
  • Auer´s Cross (červené aperitivní víno)
  • Krabí koktejl s krevetami a vinnými hrozny podávaný v mušli s toasem
  • Jemný kuřecí vývar s kapáním a pětidruhou zeleninou
  • Panenka plněné brokolicí s omáčkou ze zeleného pepře s jemným cibulovým bramborem a šunkovou rýží
č. 8
  • Italské lambrusco
  • Variace sýrových roládiček s tomatem a banketkami
  • Kuřecí krém s játrovými knedlíčky, pražené chlebové nudličky
  • Svíčkové řezy s pepřovou omáčkou, šunková rýže a opečený brambor
č. 9
  • Cherry Sandeman
  • Hovězí bujon s játrovými knedlíčky a jarní zeleninou Teplý
  • Žampionové hlavičky plněné třenou nivou a šunkou na ledovém salátu
  • Kuřecí prsa plněná šunkou a sýrem, obložená čerstvou zeleninou, se špenátovými brambory
č. 10
  • Ovocná Sangria
  • Cibulová polévka s bílky a smaženou vekou Teplý
  • Pečená brambora plněná masovou směsí a houbami
  • Panenky na medu se zelenými fazolkami, kořeněné mexické brambory a rýže
č. 11
  • Cinzano bitter s limetkou a ledem
  • Anglický rostbíf s pikantním dresinkem a jarní cibulkou
  • Silný bujon se špenátovými roládičkami
  • Svíčková rolovaná s kuřecím masem, šunková rýže a válečky z bramborové kaše
č. 12
  • Lambrusco rosso
  • Mozzarela s rajčaty v bazalkovo-olivovém oleji
  • Špenátový krém s kuřecím masem
  • Losos s bylinkovou omáčkou a jemnými petrželovými brambory
č. 13
  • Bols Pisang Ambong s pomerančovým džusem
  • Plátky uzeného lososa s česnekovým toastem
  • Kuřecí vývar s krupicovými noky
  • Svíčkové řezy na červeném víně zjemněné smetanou s houskovým knedlíkem
č. 14
  • Martini bitter se sodou a plátkem grepu
  • Dušená šunka s vejcem na jarním salátu
  • Hovězí bujon se špenátovo-křepelčími noky
  • Masová jehla z kuřecího masa, vepřové panenky a svíčkové, obložená zeleninou, s mexickými brambory a žampionovou rýží
č. 15
  • Tequilla Sunrise (tequilla, džus a grenadinový sirup)
  • Paprika plněná marinovanými krevetkami s pečeným toastem
  • Krupicová polévka s vejci a zeleninou Julien
  • Kuřecí medailonky se šunkou a žampiony, zapečené ořechovým sýrem, se smaženými bramborovými mřížkami
č. 16
  • Martini dry s olivou
  • Uzená kuřecí prsa s nakládanou cibulkou a dionaise dippem
  • Brokolicový krém s jemně krájenou šunkou
  • Vepřové panenky s houbovo-smetanovým přelivem, s divokou rýží a zeleným chřestem
č. 17
  • Campari s grepovým džusem a sodou
  • Uzený skotský losos marinovaný s whisky na zeleném salátu
  • Tomatová s bazalkou a mascarpone
  • Tygří krevety smažené v rýžové mouce s pikantním dippem a česnekovou bagetou
č. 18
  • Bohemia Demi Sekt s Redbullem
  • Pečená brambora plněná houbovou směsí gratinovaná sýrem
  • Zeleninový vývar s rýží a růžičkami brokolice
  • Smažená mozzarela na ledovém salátu, s plátky rajčat a okurek, s bylinkovým dresinkem