Slavnostní menu
č.1
- Lechovický sekt s jahodou
- Závitky z rostbífu plněné bramborovým salátem zdobené křepelčím vejcem
- Jemný kuřecí vývar s mandlovými noky, jarní zeleninou a domácími nudlemi
- Špalíčky z kuřecích prsou rolované se šunkou a nivou, obložené čerstvou zeleninou, se šunkovou rýží a válečkami z bramborové kaše
č. 2
- Cinzano bianco s cukrovou krustou
- Šunkové závitky s křenovou šlehačkou
- Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
- Hovězí svíčková na smetaně s houskovými knedlíky a brusinkovým terčem a šlehačkou
č. 3
- Portské Royalooporto towny
- Kuřecí koktejl s ananasem a toastem
- Jemný kuřecí bujon s jarní zeleninou a domácími nudlemi
- Telecí filet v zeleninovém juice, obložený dušenou zeleninou s petrželovými brambory
č. 4
- Martini bianco s citronem na ledu
- Rostbífová rolka s francouzským salátem zdobená zeleninou
- Kuřecí vývar s křepelčími vejci, mandlovými noky s růžičkami květáku a brokolice a plátky mladé karotky
- Mixed gril z vepřové panenské, kuřecího file a svíčkové, obložené zeleninou,jemné cibulové brambory, mexické kořeněné brambory
č. 5
- Campari s pomerančovým džusem zdobené plátky pomeranče
- Šunkový koktejl s broskví a toastem
- Hovězí vývar s masovou rolkou a zeleninou Julien
- Krůtí prsa se sýrovou omáčkou, obložené zeleninou, šunková rýže a bramborové hranolky
č. 6
- Tramín červený polosuchý
- Šunkové kornoutky plněné krémovým žervé na zeleném salátu s banketkami
- Žampionový krém s toastem
- Biftek s vejcem obložený čerstvou zeleninou s hranolkami
č. 7
- Auer´s Cross (červené aperitivní víno)
- Krabí koktejl s krevetami a vinnými hrozny podávaný v mušli s toasem
- Jemný kuřecí vývar s kapáním a pětidruhou zeleninou
- Panenka plněné brokolicí s omáčkou ze zeleného pepře s jemným cibulovým bramborem a šunkovou rýží
č. 8
- Italské lambrusco
- Variace sýrových roládiček s tomatem a banketkami
- Kuřecí krém s játrovými knedlíčky, pražené chlebové nudličky
- Svíčkové řezy s pepřovou omáčkou, šunková rýže a opečený brambor
č. 9
- Cherry Sandeman
- Hovězí bujon s játrovými knedlíčky a jarní zeleninou Teplý
- Žampionové hlavičky plněné třenou nivou a šunkou na ledovém salátu
- Kuřecí prsa plněná šunkou a sýrem, obložená čerstvou zeleninou, se špenátovými brambory
č. 10
- Ovocná Sangria
- Cibulová polévka s bílky a smaženou vekou Teplý
- Pečená brambora plněná masovou směsí a houbami
- Panenky na medu se zelenými fazolkami, kořeněné mexické brambory a rýže
č. 11
- Cinzano bitter s limetkou a ledem
- Anglický rostbíf s pikantním dresinkem a jarní cibulkou
- Silný bujon se špenátovými roládičkami
- Svíčková rolovaná s kuřecím masem, šunková rýže a válečky z bramborové kaše
č. 12
- Lambrusco rosso
- Mozzarela s rajčaty v bazalkovo-olivovém oleji
- Špenátový krém s kuřecím masem
- Losos s bylinkovou omáčkou a jemnými petrželovými brambory
č. 13
- Bols Pisang Ambong s pomerančovým džusem
- Plátky uzeného lososa s česnekovým toastem
- Kuřecí vývar s krupicovými noky
- Svíčkové řezy na červeném víně zjemněné smetanou s houskovým knedlíkem
č. 14
- Martini bitter se sodou a plátkem grepu
- Dušená šunka s vejcem na jarním salátu
- Hovězí bujon se špenátovo-křepelčími noky
- Masová jehla z kuřecího masa, vepřové panenky a svíčkové, obložená zeleninou, s mexickými brambory a žampionovou rýží
č. 15
- Tequilla Sunrise (tequilla, džus a grenadinový sirup)
- Paprika plněná marinovanými krevetkami s pečeným toastem
- Krupicová polévka s vejci a zeleninou Julien
- Kuřecí medailonky se šunkou a žampiony, zapečené ořechovým sýrem, se smaženými bramborovými mřížkami
č. 16
- Martini dry s olivou
- Uzená kuřecí prsa s nakládanou cibulkou a dionaise dippem
- Brokolicový krém s jemně krájenou šunkou
- Vepřové panenky s houbovo-smetanovým přelivem, s divokou rýží a zeleným chřestem
č. 17
- Campari s grepovým džusem a sodou
- Uzený skotský losos marinovaný s whisky na zeleném salátu
- Tomatová s bazalkou a mascarpone
- Tygří krevety smažené v rýžové mouce s pikantním dippem a česnekovou bagetou
č. 18
- Bohemia Demi Sekt s Redbullem
- Pečená brambora plněná houbovou směsí gratinovaná sýrem
- Zeleninový vývar s rýží a růžičkami brokolice
- Smažená mozzarela na ledovém salátu, s plátky rajčat a okurek, s bylinkovým dresinkem